Κυριακή 20 Μαΐου 2018

"Η Apple πουλούσε εν γνώσει της ελαττωματικά laptops"

Για μια ακόμα φορά θα περάσει την πόρτα του δικαστηρίου η Apple, αφού κάτοχοι φορητών υπολογιστών MacBook και MacBook Pro την κατηγορούν ότι συνέχισε να διοχετεύει στην αγορά τέτοια συστήματα, αν και γνώριζε ότι αυτά διέθεταν ελαττωματικά πληκτρολόγια.



Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το gr.pcmag.com, οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η αμερικάνικη εταιρεία δεν έπαψε να κατασκευάζει και να πουλά MacBook και MacBook Pro με πληκτρολόγια τύπου “butterfly”, παρότι είχε στη διάθεσή της από νωρίς στοιχεία σχετικά με το υψηλό ποσοστό αστοχίας τους, γεγονός που θα μπορούσε να υποδηλώνει σχεδιαστική αδυναμία.

Η παραπάνω εικασία υποστηρίζεται έμμεσα και από έρευνα του Appleinsider, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πληκτρολόγια των Macbook Pro του 2016 παρουσιάζουν βλάβες με διπλάσια συχνότητα από εκείνα παλαιότερων μοντέλων.

Διαβάστε επίσης: Ο Snapdragon 845 υπερέχει του Apple A11 σε 4 σημεία

Το θέμα έχει ήδη λάβει έκταση στο Διαδίκτυο, ενώ περίπου 17.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει σχετικό petition, προσπαθώντας κατ΄ αυτό τον τρόπο να ασκήσουν πίεση στην εταιρεία, με στόχο να την αναγκάσουν να πάρει θέση για το ζήτημα.

Μένει να δούμε εάν οι κατήγοροι θα καταφέρουν να αποδείξουν τελικά τους ισχυρισμούς τους, αλλά και το ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει η εταιρεία του Κουπερτίνο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com