Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Απόκτηση άδειας και τέλη για παρόχους pay-tv μέσω Internet

Τα υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής επιβάλλουν τέλη στους παρόχους συνδρομητικών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου, αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή".

Παράλληλα, ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής Ν. Παππάς, υλοποίησε χθες τα δύο προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με την ΚΥΑ, ο πάροχος τηλεοπτικού περιεχομένου θα καταβάλει εφάπαξ 44.021 ευρώ για την απόκτηση άδειας μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου και 8.804 ευρώ για τη μετάδοση ραδιοφωνικού περιεχομένου.
Επίσης, κάθε πάροχος ραδιοτηλεοπτικού περιεχομένου επ αμοιβή, θα καταβάλλει ετήσιο οικονομικό αντάλλαγμα ύψους 0,5% επί των ακαθάριστων εσόδων του από δραστηριότητες παροχής συνδρομητικών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών, αυξανόμενο κάθε δύο έτη κατά το ίδιο ποσοστό (0,5% για το πρώτο και δεύτερο έτος, 1% για το τρίτο και τέταρτο έτος κλπ) και μέχρι του ποσοστού του 3% επί των ανωτέρω εσόδων κατ’ ανώτατο όριο.
Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", δημοσιοποιήθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) η προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάδειξη του παρόχου δικτύου ραδιοφωνικής ευρυεκπομπής, ενώ παράλληλα δημοσιοποιήθηκε σε ΦΕΚ και ο χάρτης συχνοτήτων ψηφιακής ραδιοφωνικής ευρυεκπομπής.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com