Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σταύρος Σιόλας στο ΞΕΦΩΤΟ Για μια βραδιά με ελεύθερα «Διόδια»

Μια φωνή ιδιαίτερη, φερμένη από αλλού..Ένας τραγουδοποιός ξεχωριστός, με παραδοσιακή μουσική ρίζα αλλά και σύγχρονη αισθητική. Με μια χροιά που αποτελεί ταυτότητα και μια φιλοσοφία που προσδίδει ένα τόσο προσωπικό στίγμα. Ο Σταύρος Σιόλας, έρχεται στο ΞΕΦΩΤΟ, μόνο για ένα βράδυ, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου. Έτσι το «λίγο», γίνεται ξαφνικά πολύ..


Από «της Άρνης το νερό»  μέχρι τα «Διόδια», το «Κάθε φορά», το «Χωρίς Εσένα», τα «σύννεφα» και πολλά άλλα, τα τραγούδια του Σταύρου Σιόλα αναστατώνουν τα «μέσα μας». Με αυτή την τόσο ιδιαίτερη μουσική προσέγγιση, γεμάτη από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης κατορθώνει να μεταμορφώσει τις στιγμές μας και να δώσει χρώμα στις νύχτες μας.

Μια παράσταση-ταξίδι
Ανεβαίνοντας στη σκηνή ο Σταύρος, αλλάζει, αφήνεται, παρασύρεται..Και μαζί του, αφήνεται και ο κόσμος που τον παρακολουθεί. Συνδυάζοντας μοναδικές ερμηνείες γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών του αλλά και τραγουδιών των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Ξαρχάκου, Λοϊζου καθώς και νεότερων, σύγχρονων όπως του Θανάση Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη, Παντελή Θαλασσινού κ.α., η μουσική παράσταση εξελίσσεται σε εκπληκτικό ταξίδι. Ένα ταξίδι γεμάτο από την έντονη σκηνική του παρουσία και την επικοινωνία που δημιουργείται με το κοινό, γεννημένη μέσα από την ιδιαίτερη σχέση του μαζί του.

Ανάμεσα στ’ άλλα θα ακουστούν τραγούδια που ερμήνευσε ντουέτο με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η «Καταιγίδα» με τη Γλυκερία, «Μ’ έπαιξες και μ’ έχασες» με την Όλγα Βενετσιάνου, «Άνθρωπος είμαι» με τη Γιώτα Νέγκα, «Χωρίς Εσένα» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, «Μάνα» με τον Μανώλη Μητσιά. Μαζί του στη σκηνή και οι υπέροχοι μουσικοί Στέλιος Φράγκους (πλήκτρα), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Ευγενία Πανταζόγλου (γκάϊντα, κλαρίνο)

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 22.30

 

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

 



 


Ώρα Έναρξης 22.30                                                                

Ελάχιστη κατανάλωση 12€                                                             Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911                                                                                       

                                                                                                               Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα
 
website counter
friend finderplentyoffish.com