Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Oμάδες παρακολούθησης της εκκαθάρισης των συντάξεων συγκροτεί ο ΕΦΚΑ

Στους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εσωτερικού Ελέγχου και Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων και Επιθεώρησης ανέθεσε η διοίκηση του ΕΦΚΑ, τη συγκρότηση ομάδων παρακολούθησης του έργου για την εκκαθάριση των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης από τους κατωτέρω:
 

Αντικείμενο έργου των ομάδων αυτών  θα είναι:
-η παρακολούθηση και εκτέλεση των εργασιών σε κάθε στάδιο για την εκκαθάριση των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης όπως αυτές έχουν προσδιοριστεί με την υπ.αρ. 34/20-9-2017 εγκύκλιο του Ε.Φ.Κ.Α. 
-ο έλεγχος και η επιβεβαίωση του αριθμού των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.  
-ο έλεγχος και η επιβεβαίωση λειτουργίας των κλιμακίων, όπως ορίζονται στην απόφαση.  Ο έλεγχος πραγματοποίησης υπερωριακής απασχόλησης.
-η παρακολούθηση των εργασιών θα γίνεται με επίσκεψη των μελών της ομάδας σε κάθε μία από τις δομές του ΕΦΚΑ που απονέμουν συντάξεις.
Το έργο των ομάδων παρακολούθησης θα ξεκινήσει άμεσα, θα διενεργείται σε καθημερινή βάση με προτεραιότητα στις δομές του ΕΦΚΑ που έχουν μεγάλο υπόλοιπο εκκρεμών αιτήσεων ή μικρό ποσοστό προσέγγισης των στόχων που έχουν τεθεί και θα υποβάλλει Δελτίο Ελέγχου για κάθε δομή που ελέγχεται εντός των επόμενων τριών ημερών από την πραγματοποίηση του ελέγχου.
Η Ομάδα Εργασίας θα απασχολείται εντός των ωρών εργασίας ή σε χρόνο που καλύπτεται από υπερωριακή απασχόληση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου της.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com