Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Γιορτάζουμε το ΟΧΙ με Μπάμπη Τσέρτο Παρασκευή & Σάββατο, 27 και 28 Οκτωβρίου στο ΞΕΦΩΤΟ

Κι επειδή στη ζωή τα μεγάλα ΟΧΙ και τα μεγάλα ΝΑΙ, μετράνε, εμείς στο ΞΕΦΩΤΟ (Λυκούργου 5, Λαδάδικα), γιορτάζουμε το ΟΧΙ, λέγοντας ΝΑΙ στο αθάνατο ελληνικό τραγούδι, στους καθημερινούς ήρωες και στους αγωνιστές της σύγχρονης Ελλάδας. Μπροστάρης, ο Μπάμπης Τσέρτος. Μαζί του, ο Φώτης Θεοδωρίδης και η Ιφιγένεια Ιωάννου. Για  δύο νύχτες γεμάτες μουσική, τραγούδι, κέφι και επικοινωνία.


Παρασκευή με Σμυρναίικα και Ρεμπέτικα
Αυτή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, το ΞΕΦΩΤΟ γίνεται «καταφύγιο» για όσους αναζητούν αυθεντική και γνήσια διασκέδαση. Ο Μπάμπης Τσέρτος με συνοδοιπόρους τον Φώτη Θεοδωρίδη και την Ιφιγένεια Ιωάννου,  μας οδηγεί στα σοκάκια της Σμύρνης, στο Καρατάσι, το Κορδελιό, το Αϊβαλί… Σμυρναίικα, παραδοσιακά τραγούδια και ακούσματα που συντρόφευαν γενιές Μικρασιατών στη νέα τους πατρίδα αλλά και τραγούδια ρεμπέτικα, αλανιάρικα γεμάτα συγκίνηση και μεράκι.

Σάββατο, με ένα πρόγραμμα «εφ’ όλης της ύλης»
Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, το ΞΕΦΩΤΟ, η μεγάλη λαϊκή μουσική σκηνή της πόλης,  λέει ΟΧΙ στη μιζέρια, στα μουντά πρόσωπα, στα βαριά βλέμματα. Με ένα πρόγραμμα που ξεχειλίζει από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια, ένα πρόγραμμα «εφ’ όλης της ύλης», λέμε ΝΑΙ στο χαμόγελο, στη διασκέδαση και στο γλέντι. Ο Μπάμπης Τσέρτος μαζί με τον Φώτη Θεοδωρίδη και  την Ιφιγένεια Ιωάννου με κορμό το ρεμπέτικο, μας ταξιδεύουν από την προϊστορία του έως και τη σημερινή εκδοχή του λαϊκού αστικού τραγουδιού. Παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα, έντεχνα, λαϊκά αλλά και νεότερα αγαπημένα τραγούδια, σε μια βραδιά «αντίστασης» σε μια δύσκολη καθημερινότητα.

Στο πάλκο, Παρασκευή και Σάββατο, μια ομάδα κορυφαίων μουσικών..
Στο σαντούρι ο συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης, στο βιολί ο Κυριάκος Γκουβέντας, στο πιάνο-ακκορντεόν ο Γιάννης Τσέρτος, στο μπουζούκι ο Κώστας Γεδίκης στην κιθάρα ο Κώστας Τσεκούρας.
Τραγουδούν επίσης η Ιφιγένεια Ιωάννου  (και κανονάκι) και ο Φώτης Θεοδωρίδης


Παρασκευή & Σάββατο 27 και 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 23.00
Μουσική σκηνή «ΞΕΦΩΤΟ»

 

 

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα

 



 

 


Ώρα Έναρξης 23.00                                                                

Ελάχιστη κατανάλωση 13€                                                                   Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911                                                                                      

                                                             

 

 

                                                                                                     Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα
 
website counter
friend finderplentyoffish.com