Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Γιατί το επόμενο iPhone μπορεί να είναι είναι πιο φτηνό

Το επόμενο iPhone, είτε λέγεται iPhone 8 είτε iPhone Edition, αναμένει να είναι ακριβό. Αλλά όχι όσο αναμένουν πολλοί.


Σε μια πρόσφατη αναφορά σε επενδυτές, ο αναλυτής της UBS, Steven Mulinovich, απέρριψε τη λογική πολλών συναδέλφων του ότι το νέο κινητό της Apple θα κοστίζει τουλάχιστον 1.200 δολάρια, και προβλέπει ότι η αρχική του τιμή θα κυμανθεί μεταξύ 800 και 900 δολαρίων.
Η Apple αναμένεται να αποκαλύψει την καινούρια σειρά κινητών της στις 12 Σεπτεμβρίου στο Steve Jobs Theatre στα κεντρικά της γραφεία. Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, η εταιρεία θα παρουσιάσει δύο νέες συσκευές με την ονομασία iPhone 7 και iPhone 7s, κινούμενη στο ίδιο πλαίσιο με αυτό των προηγούμενων μοντέλων της.
Επιπλέον, αυτό το οποίο αναμένουν οι περισσότεροι είναι να δούμε κι ένα επετειακό μοντέλο (iPhone 8 ή iPhone Edition) για τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής.
Το iPhone 8/iPhone Edition πιθανότατα θα έχει OLED οθόνη αντί για οθόνη υγρών κρυστάλλων και θα καλύπτει ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια της συσκευής, αντικαθιστώντας το Home Button με άλλου είδους λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιείται πλέον η κλασική μέθοδος ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα, αλλά ίσως μέσω της εφαρμογής αναγνώρισης προσώπου.
Αυτό το οποίο επίσης ίσως προστεθεί στις λειτουργίες του επετειακού iPhone θα είναι η ασύρματη φόρτιση. Κάτι που έχει κάνει πολλούς να φουσκώνουν ακόμη περισσότερο την τιμή του.
Με βάση την άποψη του Mulinovich, η Apple πολύ σπάνια κοστολογεί τις συσκευές της τόσο ακριβότερα από τους ανταγωνιστές της.
Σε λίγες μέρες θα μάθουμε εάν η θέση αυτή έχει βάση, ή εάν θα δούμε τη μεγαλύτερη αρχική τιμή smartphone της Apple μέχρι σήμερα.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com