Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Κοινή επιστολή Απ. Τζιτζικώστα - Γ. Μπουτάρη στον Χρ. Σπίρτζη για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

«Ξεκάθαρη απάντηση» για το ζήτημα σχετικά με τα έργα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ζητούν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, με κοινή τους επιστολή.


Οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Μπουτάρης ζητούν από τον υπουργό να τοποθετηθεί ως προς το αν είναι αναγκαία τα έργα στο σημείο διασταύρωσης των διαδρόμων προσγείωσης και απογείωσης.
«Επειδή δεν θα επιθυμούσαμε να δούμε την ανακοπή των αυξητικών τάσεων εισερχομένου τουρισμού στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", επειδή γνωρίζουμε την αγωνία των επαγγελματιών της περιοχής μας κι επειδή οι διεθνείς αεροπορικές εταιρείες οφείλουν άμεσα να καταθέσουν τα πτητικά τους προγράμματα, θα θέλαμε από εσάς να δοθεί μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν όντως υπάρχει αναγκαιότητα εκτέλεσης των έργων στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" κι αν όντως η ζημία που θα προκληθεί στον αερολιμένα, στον τουρισμό και στις αεροπορικές μετακινήσεις μπορεί να αποφευχθεί», αναφέρουν στην επιστολή τους.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com