Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Εργασίες συντήρησης από Δευτέρα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και επί της Επαρχιακής Οδού 3 (Θεσσαλονίκης - Πυλαίας - Πανοράματος - Διασταύρωση Χορτιάτη) θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου έως το Σάββατο 5 Αυγούστου ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:
1. Εργασίες αδροποίησης επιφανείας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων με τη μέθοδο της σφαιριδιοβολής, στο οδικό τμήμα μεταξύ του τούνελ έως το ύψος της κλινικής «ΓΕΝΕΣΙΣ» με κατεύθυνση ανατολικά επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα εκτελεστούν τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017, από τις 21.00 έως τις 6.00 της επομένης ημέρας.
2. Εργασίες αδροποίησης επιφανείας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων με τη μέθοδο της σφαιριδιοβολής, στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Κ10 (Μαλακοπή) έως τον κόμβο Κ8-Κ9 (Τριανδρία-Τούμπα) με κατεύθυνση δυτικά επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα εκτελεστούν την Τετάρτη 02 Αυγούστου 2017 και την Πέμπτη 03 Αυγούστου 2017, από τις 21.00 έως τις 6.00 της επομένης ημέρας.
3. Εργασίες αδροποίησης επιφανείας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων με τη μέθοδο της σφαιριδιοβολής, στο οδικό τμήμα μεταξύ του κόμβου Κ6 (Νεάπολη) έως τον κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 Σ.Ν.Θ.) με κατεύθυνση δυτικά επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα εκτελεστούν την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 και το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017, από τις 21.00 έως τις 6.00 της επομένης ημέρας.
Οι εργασίες συντήρησης επί της Επαρχιακής Οδού 3 (Θεσσαλονίκης - Πυλαίας - Πανοράματος - Διασταύρωση Χορτιάτη) και τους κλάδους σύνδεσης αυτής θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 έως την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες ως εξής:
1. Εργασίες αδροποίησης επιφανείας υφισταμένων ασφαλτικών οδοστρωμάτων με τη μέθοδο της σφαιριδιοβολής, στο οδικό τμήμα της 3ης επαρχιακής οδού στην περιοχή της κλινικής «Άγιος Λουκάς» και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8:00 το πρωί.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com