Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Στον Ιβάν Σαββίδη περνούν τα σήματα «Έθνους» και «Ημερησίας»

Στα χέρια του Iβαν Σαββίδη περνούν τα σήματα των εφημερίδων Έθνος, Έθνος της Κυριακής και Ημερησίας, ο οποίος κατέβαλε κατά τον πλειστηριασμό προσφορά ύψους 3.580.000 εκατ. ευρώ.


Ο επιχειρηματίας ήταν ο μοναδικός που κατέθεσε προσφορά και μάλιστα στην εκπνοή του χρόνου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις προσφορές γύρω από τον πλειστηριασμό για τα σήματα των εφημερίδων του Πήγασου.
Κατά την έναρξη της διαδικασίας, οι εργαζόμενοι του Ομίλου που είχαν συγκεντρωθεί στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας ήρθαν σε συνεννόηση με τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», που είχαν συγκεντρωθεί γι' άλλη μια φορά στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας για να αποτρεψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών.
Οι εργαζόμενοι εξήγησαν στους συγκεντρωμένους ότι ο εν λόγω πλειστηριασμός αποτελεί την τελευταία τους ελπίδα για να μπορέσουν να πληρωθούν και να επανέλθουν στην εργασία τους. «Θελουμε να γίνει ο πλειστηριασμός, ό,τι μπορούμε να το σώσουμε, κρίνονται εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Μας χρωστούν δεδουλευμένα πεντε μηνών, συνάδελφοι έχασαν αποζημιώσεις, κάποιος να πάρει τις εφημερίδες να δουλέψουμε» τους έλεγαν χαρακτηριστικά.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com