Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ανοιγει η ανθοεκθεση στο δημο Κορδελιου-Ευοσμου

Πoλύχρωμα φυτά και λουλούδια, εντυπωσιακές συνθέσεις και είδη ανθοκομίας περιλαμβάνει η «Ανθοέκθεση 2017», που για 22η χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Ανθοπαραγωγών Θεσσαλονίκης από τις 22 έως τις 30 Απριλίου, πλησίον του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου (Γοργοποτάμου με Ολυμπιάδος γωνία). 


Τα εγκαίνια της Ανθοέκθεσης θα πραγματοποιηθούν, Σάββατο, με την εναρκτήρια πολιτιστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ και κατά τη διάρκειά της οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από παραδοσιακούς χορούς.
Οι ώρες λειτουργίας της Ανθοέκθεσης είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ. & 5 μ.μ. – 10 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 10 π.μ.- 10 μ.μ.
«Η ανθοέκθεση αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους θεσμούς με τους οποίους ο δήμος μας υποδέχεται την άνοιξη. Καλούμε  τους κατοίκους του δήμου μας να επισκεφτούν τη φετινή ανθοέκθεση να απολαύσουν και να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά σε μια μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com